Diplomámat magasépítő mérnökként 1993-ban szereztem meg a győri Széchenyi István Főiskolán. Ez idő óta dolgozom folyamatosan az építőiparban. Az első években építésvezetői munkakörben tevékenykedtem, ipari épületek, családi házak generál kivitelezését bonyolítottam.

Önálló céget társammal 2000-ben alapítottam, ekkor készült el az első saját beruházású többlakásos lakóépületünk.

Az eltelt 20 év alatt 30 többlakásos lakóépületet építettünk saját beruházásban, több mint 230 otthont adtunk át.

Jelenlegi üzlettársam a  feleségem, aki építész tervezőként, energetikai mérnökként, az épületek tervezésében, az előkészítésében és az értékesítésben segíti munkámat.

Célunk a megfelelő minőség átadása a vásárlóink felé, amit a tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel, ahogy eddig is, ezután is szeretnénk elérni.

Feladataink között van az építési telkek kiválasztása, megvásárlása, az épületek megtervezése, valamint a teljes generál kivitelezési munkálatok, amelyeket alvállalkozók bevonásával végzünk el. Kiforrott, stabil, megbízható háttérrel rendelkezünk, bármely szakipari munkálatokról van is szó.

Célunk olyan épületek, lakások átadása, melyek teljes szakmai ráfordítással, odafigyeléssel, a lehető legjobb minőségben, rejtett hibák nélkül készülnek, fenntartásuk gazdaságos, valamint vásárlóink megelégedve használhassák otthonaikat.

Betartjuk a jogszabály szerinti garanciális kötelezettségünket, ebből eredő jogi vitánk az eltelt 20 év alatt nem fordult elő.

A referenciák között szerepelnek az eltelt idő alatt átadott épületeink, nem ritka, hogy egyes vásárlóink visszatérnek hozzánk további lakás vásárlása érdekében.

Legyen Ön is partnerünk!

Bódis Ervin

Magasépítő mérnök
Felelős műszaki vezető
Építési műszaki ellenőr

Telefonos elérhetőség:
+36-30/8844-863

Csákány Krisztina

Magasépítő mérnök
Építész tervező
Energetikai mérnök

Telefonos elérhetőség:
+36-30/8844-862